12.05.2017 – Europa om de Hoek

Leider ist der Eintrag nur auf Niederländisch verfügbar. Der Inhalt wird unten in einer verfügbaren Sprache angezeigt. Klicken Sie auf den Link, um die aktuelle Sprache zu ändern.

 

“Europa werkt samen met Nederlandse ondernemers, overheden en scholen al jaren aan economische groei en de oplossing van maatschappelijke vraagstukken. Zo zijn in Nederland een heleboel verschillende projecten die deels worden gefinancieerd met Europees geld. Deze projecten dragen bij aan het versterken van de regionale en lokale economie en aan de concurrentiepositie van Nederland. In Nederland zijn er heel veel verschillende projecten die financieel worden ondersteund door diverse Europese fondsen. De Europese Commissie en de Nederlandse overheid vinden het belangrijk om te laten zien wat er met dit geld gebeurt. Daarom organiseren we ieder jaar de ‘Europa om de hoek Kijkdagen’. Tijdens de Europa om de hoek Kijkdagen openen een groot aantal projecten voor jou hun deuren om te laten zien wat zij precies doen.”

SafePAT deed mee aan de Kijkdagen op 12 mei 2017 in het Centre Ceramique te Maastricht. Voor meer info ga naar de officiële website www.europaomdehoek.nl.

Veröffentlicht in News